Aproape un deceniu de experiență

Înființată în anul 2011 societatea Palmex CM are ca obiectiv de activitate, producerea și comercializarea de containere modulare locuibile și a ajuns să ocupe un loc important pe piața producătorilor în jud. Galați și în România. Implementând astfel normele de calitate ISO9001/2008, adaptându-se în permanență la cerințele pieței.
Containerele modulare realizate de noi sunt în concordanță cu standardele de calitate în vigoare, sunt noi, de ultimă generație și încorporează îmbunătățiri recente în proiectare și structura materialelor respectând standardele impuse. Ne consultăm cu clienții asupra proiectelor pentru a optimiza structura containerelor în funcție de necesitațile lor.

palmex

Producatori specializati

Ne concentrăm, la producția de containere, pe asigurarea unui confort cel puțin identic cu al unor construcții clasice, cu deosebirea că utilizarea containerelor de locuit începe la doar câteva ore de la transport și instalare, ceea ce induce o perioadă foarte rapidă de amortizare a investiției și intrarea direct în exploatare și producție a acestora.
În calitate de producător, asigurăm o gamă variată de dimensiuni pentru containere, în funcție de cerințele concrete ale clienților. Standardizarea adoptată acoperă principalele cote de gabarit solicitate însă ansamblurile de locuințe containerizate pot fi adaptate fiecărei situații. Fie că e vorba de un container birou sau casă, dormitor sau grup sanitar, noi asigurăm prețuri competitive și servicii complete privind dotarea containerelor, astfel încât să corespundă exact scopului pentru care sunt achiziționate.