santier

Spațiul în care productivitatea va crește!

Containerele de șantier sunt foarte versatile. Putem să mărim dimensiunea în funcție de nevoi. Containerele de șantier pot fi etajate și structurate astfel încât să permită fluxul necesar organizării șantierului.

Portabilitatea unui container de șantier este surprinzătoare. Oricare scop ar avea, precum sediu de firmă, container șantier de facturare sau container șantier de producție, noi îl putem produce pentru tine. Orice șantier de construcții are nevoie de adăposturi pentru inspectori, șefi de șantier și muncitori. Oferă echipei un container de calitate, izolat termic și fonic.

Containerele sunt deseori răspunsul ideal când vine vorba de logistică. Făcute special pentru tine, livrate de noi direct către tine și montate rapid, containerele de birou oferite de noi îți vor salva timp prețios. Oferim asistență pe tot parcursul colaborării.

Produse de către echipa noastră de specialiști, containerele de șantier au un cost redus. Accesul direct la producător vă oferă beneficii precum raportul dintre calitate și preț. Ne vom lupta să creăm un produs final, un container de șantier, care să reziste.

Posibilitatea de închiriere de containere de șantier sau cea de cumpărare a unui container de șantier SH sunt altrenative pe care le oferim clienților noștri. Avem soluții pentru toate tipurile de buget. Contactează-ne pentru o consultanță în privința viitorului tău container de șantier.

Containerele de tip șantier produse de către noi au un sistem de rezistență solid, astfel asigurând rezistență pentru o perioadă lungă de timp factorilor de mediu, dar și mutărilor repetate. Containerele șantier sunt destinate deseori spațiilor de șantier ce pot fi adaptate pentru diferite activități de management (întâlniri de afaceri, secretariat, sală de ședințe, training, etc).

Ai un proiect urgent?

Contactează-ne acum pentru a găsi soluția!

Galerie:

Experții în containere îți oferă:

operations

Prețuri containere monobloc*

Tip Pret
Container 20feet/6 metri Nou 4200
Container 20feet/ 6 metri SH 3500
Container 40 feet Nou 5000
Container 40 feet SH 4500

Prețuri containere modulare*

Cod dimensiuni pret
C020 Container 3000X2400X2700 mm 2150
C021 Container 4000X2400X2700 mm 2450
C022 Container 6000X2400X2700 mm 3300

Prețurile au caracter informativ. Pentru o expertiză completă și pentru a afla ofertele actuale, contactează-ne!

Caracteristici: