cadre containere noi 5 1

Economisești timp și bani!

Ai acces la prețuri de producător și la asistență pe tot parcursul achiziției. De la idee și până la livrare, te poți baza pe echipa noastră de peste 40 de experți și pe anii de experiență pe care îi avem. Livrarea poate fi asigurată de noi, prin flota noastră de camioane. Cadrele de containere reprezintă o variantă ideală în economisirea banilor și a timpului. Transportul rapid, oriunde și oricând este unul dintre multele noastre beneficii.

Principalul avantaj al cadrelor de container o reprezintă asamblarea cu ușurință de către client a geamurilor, pereților și ușilor. De-a lungul anilor ne-am remarcat pe piață, prin calitatea și profesionalismul lucrărilor noastre, timpul scurt la construire, transportul realizat ușor și rapid.

Experții noștri sunt întotdeauna la dispoziția dumneavoastră lucrând cu ușurință la montarea, demontarea, aranjarea și realocarea cadrelor de container, și disponibili în permanență la o consiliere eficientă. Transportul cadrelor se realizează într-un timp foarte scurt, oriunde și oricând, putând fi echipate cu toate dotările dorite de dumneavoastră.

Ai un proiect urgent?

Contactează-ne acum pentru a găsi soluția!

Galerie:

Experții în containere îți oferă:

operations

Prețuri*

Cod Lungime X Latime X Inaltime (mm) Pret
   
C022″ 1500x1500x2500 mm     1850 Euro
C023″ 1500x2200x2500 mm     1960 Euro
C024″ 2200x2200x2500 mm     2250 euro

Prețurile au caracter informativ. Pentru o expertiză completă și pentru a afla ofertele actuale, contactează-ne!

Caracteristici:

Materialele din structura containerelor :